trött på regn

2012-09-26 / 13:20:19
rubriken säger sitt, fast det inte regnar så mycket är det tröttsamt så vad händer idag?! tv är min vän idag. när det är uppehåll ska jag cykla och handla sen ut med gina, funderar på att baka kanelbullar, får se hur det blir med den saken.
vad gör man när det regnar?!? städa behövs inte så det är inte lönt.
vad gör ni när det regnar?!.
/a,
/annaarasmussen

snabbt

2012-09-26 / 10:36:42
idag är jag verkligen på topp,
glömt säga vi har köpt ny tv&damsugare woho!!.

annars går dagarna för fort framåt men det är ju alltid positivt det också. :).

nej nu ska jag rusa vidare, hörs sen!
puss & kram /a
/annaarasmussen

om ni bara visste

2012-09-24 / 14:26:35
idag mår jag inte alls på topp, bah trist!, men bäddat ner mig med en film & ska dricka lite te o soppa.. Maja håller mig sällskap iaf hihi :). annars har jag varit o handlat även hämtat pappa osv så lite här jag gjort. ska se om jag blir bättre så blir det skogen senare idag o gå ;D.

jag är den lyckliga ;),
puss&kram


/annaarasmussen

Sep. 19, 2012

2012-09-19 / 09:08:51
hej fina människor,
sitter och ska försöka äta litta frukost bara jag får i mig lite så är jag nöjd ;D. jag har faktiskt laddat ner appen till blogg.se skit lätt att uppdatera nu så det blir andra bullar frånomed nu ;).
sen blir det en runda till Ingela och mysa sen kommer nog min ena syster hit, nej ska köra om ett tag så får börja göra vid mig, ha det underbart
/AnnaRasmussen <3




ps följ mig på instagram
-aRasmussen91
/annaarasmussen

kväll

2012-09-16 / 00:41:40
Vilken lördag med massa blandade känslor!. Just nu ligger jag i soffan, själv hemma och hatar sova själv så starta tv som sällskap. Maja är efter och leker med allt som låter!!!! Jobbig katt. Kommer aldrig somna känns det som usch!!. Helt förvånad över mig själv för jag är vaken inte nog med det såhär länge ändå har jag jobbat också, nej ses!
/annaarasmussen

Idag behövs det en uppmuntrande bild!

2012-09-14 / 09:55:09
/annaarasmussen

höst ?!?!

2012-09-14 / 09:53:50
Jag sitter på jobbet & har väääldigt tråkigt må säga!.
det regnar & blåser kyligt, så sitter inne på kontoret
för han jag jobbar med är inte så hemma på den fronten
så låter han köra hjullastaren :). Helt folktomt på hela stället
nog kul! :(. imorgon blir sista jobbe dagen som är bokad....

Något jag också måste nämna är att jag är väldigt anti folk just nu!.
för det är såååå mycket snack & aldrig är det någon som vågar stå för vad ni sagt eller gjort, nog med det, lär er fråga personen i frågan om det ligger till så eller inte!!!...

Helgen blir ensam för tobbe t att åker upp men kommer ändå vara gott att bara vara likssom & även sakna min kärlek litta :D.

puss&kram
/annaarasmussen

måndag

2012-09-10 / 15:46:52
Jaha då fyllde jag 21 igår & det var massor som grattade mig,. Ni är underbara ;), men det var ju roligare att fylla år när man var yngre då man var så ivrig så man inte kunde sova hehe.. Så igår var det tårta och grejor ;D.


Idag har jag åkt med Tobbe en runda det var skoj :) sen him så tog jag cyklen till affären duktig som jag var och tog värdens omväg som tack fick jag regn? Tack!! Haha nog med det kollar på tv så är de. Ett program om plast oprationer, folk är för verkligen inte alls nöjda med sig själva utan måste operera sig över allt, varför?!?! Helt sjukt.
/annaarasmussen

tjena

2012-09-06 / 18:21:41
Blivigt skit kass på att skriva men vet ännu inte om jag ska byta blogg för jag använder mobilen så det blir kanske enklare med en annan sida.. Annars händer inte så mycket inte lika möd jobb osv, idag har jag varit ledig gött! Men hjärtat mitt körde till Norge igår tråkigt men men.. På söndag fyller jag år så det blir litta fika och sådant ;), vi har även en ny familjemedlem lilla Maja :-D en katt unge hihi. Nej nu ska jag titta klart på filmen. Hoppa långt!
/annaarasmussen
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se